Kabaklı, havuçlu omlet tarifi nasıl yapılır?

Dilerseniz kahvaltıda dilerseniz günün her bir saatinde tüketebileceğiniz tok tutacak, hem lezzet hem de protein deposu bir omlet tarifine ne dersiniz: Kabaklı, havuçlu omlet tarifi... Nasıl yapılır diyorsanız işte kabaklı, havuçlu omlet tarifi ve yapılış aşamaları

Kabaklı, havuçlu omlet tarifi nasıl yapılır?

KAÇ KİŞİLİK

3 kişilik

HAZIRLAMA SÜRESİ

10 dakika

PİŞİRME SÜRESİ

20 dakika

KALORİ

200

Kabaklı havuçlu omlet tarifi için gerekli malzemeler

  • 1 adet kabak
  • 1 adet havuç
  • 4 yumurta
  • Tuz
  • Karabiber
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Kabaklı havuçlu omlet tarifi adım adım yapılışı

1 Kabak ve havuç rendelenir. Zeytinyağında önce havuç ardından kabak sotelenir.
2 Yumurtalar bir kaba kırılır ve çırpılır. Kabak ve havuç içine eklenir, baharatlar ilave edilir ve sıcak tavaya geri alınır.
3 Omlet iyice pişirilir, isteğe göre ortasına peynir koyulur ve servis edilir.