Meyve çanaklarında vegan nice cream nasıl yapılır?
Doğal meyve püreleriyle hazırlayacağınız meyve çanaklarında vegan nice cream nasıl yapılır?
KAÇ KİŞİLİK
3 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
10 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
5 dakikaKALORİ
291Sosyal medyada tariflerini keyifle takip ettiğimiz Merve Çataklı Arsan’dan şahane bir vegan cream tarifi.
Hazırlayan: Selen Tanyeri
Tarif&Fotoğraf: Merve Çataklı Arslan
Meyve kaseleri için malzemeler
- 1/2 adet ananas
- 1/2 adet papaya
- 1/2 adet küçük kavun
Nice cream için malzemeler
- 3 adet donmuş muz
- 4-5 yemek kaşığı Hindistan cevizi yoğurdu
Renklendirmek için malzemeler
- Mavi renk için mavi spirulina
- Mor renk için mavi kelebek tozu (gıda boyası da kullanılabilir)
Meyve çanaklarında vegan nice cream tarifi adım adım yapılışı
1
Donmuş muzlar ile Hindistan cevizi yoğurdunu mikserden geçirin ve üçe ayırın.
2
Bir kısmına 1 tatlı kaşığı mavi spirulina ekleyip mavi nice cream, bir kısmına 1 tatlı kaşığı mavi kelebek tozu ekleyip mor nice cream elde edin.
3
Kalan kısmı ise doğal renginde kullanın ve görseldeki şekilde meyveleri tabaklara yerleştirin ve üzerini istediğiniz gibi süsleyin.