Panna cotta tarifi nasıl yapılır? Adım adım panna cotta tarifi
İtalya mutfağının en hafif lezzetlerinden panna cotta tarifini mutlaka deneyin.

KAÇ KİŞİLİK
1 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
60 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
10 dakikaKALORİ
147Panna cotta için malzemeler;
- 100 gr şeker
- 450 gr krema
- 500 gr süt
- 30 gr jelatin
- 1/2 adet vanilya çubuğu
Meşhur İtalyan tatlısı Panna Cotta'yı hala denemeyen var mı? İşte enfes tarif... adım adım yapılışı
1
Şeker, krema ve sütü birleştirerek kısık ateşte saat yönünde karıştırarak ısıtın.
2
Jelatinleri içini buzla doldurduğunuz soğuk bir kaba koyun ve yumuşatın.
3
Sütlü karışım ısındıktan sonra erittiğiniz jelatinleri ve ardından da vanilyayı bir karıştırma kabında birleştirin.
4
Tatlınızı almak istediği formda bir kalıba döküp buzdolabında soğuttuktan sonra servis edin.
5
Üzerine dilediğiniz sosu ekleyerek sunabilirsiniz.
yemek

Japon şeflerden sushi önerisi: Bu 6 noktaya dikkat!

Bayramda tüketebileceğiniz 5 fit tatlı tarifi

Ramazan Bayramında beslenme nasıl olmalı?

Bayram çikolatasını evde yapın! İşte bayram çikolatası tarifi

İslim kebabı tarifi

Modern dokunuşlarla yeniden yorumlanmış bir Ramazan sofrası

Uzun süre tok kalmak için sahurda neler yenmeli?

Bir diyetisyene göre 5 farklı fit tatlı

Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz, pratik 9 tatlı tarifi
