Pastırmalı humus nasıl yapılır? Pastırmalı humus tarifi
Ana malzemeleri nohut ve tahin olan humusu, bu kez pastırma ile denemeye ne dersiniz? Pastırmalı humusu sofraya koyduğunuzda tüm övgüleri toplayacaksınız. İşte lezzetine doyamayacağınız pastırmalı humus tarifi...

KAÇ KİŞİLİK
4 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
20 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
40 dakikaKALORİ
180Pastırmalı humus tarifinin ardından yılbaşı tarifleri içeriğimize de bakabilirsiniz.
Pastırmalı humus tarifi için malzemeler
- 1 kg nohut
- 1 yemek kaşığı kimyon
- 100 gr tahin
- 100 gr pastırma
- Tuz
Pastırmalı humus tarifi adım adım yapılışı
1
Nohutları haşlayın ve kabuklarını soyun.
2
Nohutları blender’dan geçirirken tahin ilave edin.
3
Nohut ve tahin püre haline geldiğinde kimyon ekleyin.
4
Humusun üzerine, tereyağında orta ateşte hafif çevrilmiş pastırma ilave edin.
yemek

Meyve ve sebzeler hangi sirke ile yıkanır? Doğru yöntemler

Bu Kafeye Giren Herkes Aynı Şeyi Sipariş Ediyor

Japon şeflerden sushi önerisi: Bu 6 noktaya dikkat!

Bayramda tüketebileceğiniz 5 fit tatlı tarifi

Ramazan Bayramında beslenme nasıl olmalı?

Bayram çikolatasını evde yapın! İşte bayram çikolatası tarifi

İslim kebabı tarifi

Modern dokunuşlarla yeniden yorumlanmış bir Ramazan sofrası

Uzun süre tok kalmak için sahurda neler yenmeli?
