Sonbahar tartı nasıl yapılır? Brüksel lahanalı tart tarifi...
Sonbahar tartı için lezzetli bir tarifle karşınızdaydı... İşte Brüksel lahanalı tart tarifi için gerekli malzemeler ve tarifin yapılış aşamaları

KAÇ KİŞİLİK
4 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
20 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
20 dakikaKALORİ
85Sonbahar tartı için malzemeler;
- 6-8 adet Brüksel lahanası
- 1 büyük pancar
- 1-2 adet havuç
- 4 diş sarımsak
- 1/2 demet maydanoz
- 4 adet milföy
- 4 tatlı kaşığı hazır pesto veya domates sos
- 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
Sonbahar tartı nasıl yapılır? adım adım yapılışı
1
Brüksel lahanalarını az karbonatlı kaynar suda 1-2 dakika haşlayın, renkleri canlı yeşil olana dek bekleyin. İkiye kesin.
2
Pancar ve havucu çok ufak olmayacak şekilde doğrayın.
3
Milföy hamurlarını ufak tart kalıplarına yerleştirip tercih edilen sosu sürün.
4
Üzerlerine pancar, havuç, Brüksel lahanası ve kabuklu sarımsak dişlerini koyun.
5
Az tuz ve taze çekilmiş karabiber serpin, zeytinyağı sürün.
6
180 derece ısıtılmış fırında 20 dakika civarı, sebzeler ve milföy kızarana kadar pişirin.
7
Üzerine kıyılmış maydanoz serpin.
yemek

Meyve ve sebzeler hangi sirke ile yıkanır? Doğru yöntemler

Bu Kafeye Giren Herkes Aynı Şeyi Sipariş Ediyor

Japon şeflerden sushi önerisi: Bu 6 noktaya dikkat!

Bayramda tüketebileceğiniz 5 fit tatlı tarifi

Ramazan Bayramında beslenme nasıl olmalı?

Bayram çikolatasını evde yapın! İşte bayram çikolatası tarifi

İslim kebabı tarifi

Modern dokunuşlarla yeniden yorumlanmış bir Ramazan sofrası

Uzun süre tok kalmak için sahurda neler yenmeli?
