Vişne kompostosu tarifi nasıl yapılır?
Yaz geldiğinde yaz meyveleriyle yapılan soğuk soğuk tüketebileceğiniz komposto tarifi yazın sağlıklı içeceğidir. Peki vişne kompostosu nasıl yapılır? İşte tarif:

KAÇ KİŞİLİK
6 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
20 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
25 dakikaKALORİ
290Vişne kompostosu tarifi için gerekli malzemeler
- 700 gr vişne
- 1 adet çubuk tarçın
- 2 adet karanfil
- 1.5 litre su
- 1.5 su bardağı şeker
Vişne kompostosu tarifi adım adım yapılışı
1
Vişneler çekirdeklerinden ayrılır, keserek ya da pipetle çekirdekleri çıkartılarak hazırlanabilir. Bol su ile vişneler yıkanır.
2
Tencereye vişneler ve malzemeler koyulur.
3
Kalan malzemeler eklenir ve kaynatılır.
4
Süzülen komposto dolaba kaldırılır. Afiyet olsun.
yemek

İslim kebabı tarifi

Modern dokunuşlarla yeniden yorumlanmış bir Ramazan sofrası

Uzun süre tok kalmak için sahurda neler yenmeli?

Bir diyetisyene göre 5 farklı fit tatlı

Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz, pratik 9 tatlı tarifi

Ramazan pidesi tarifi

Patates Köftesi Tarifi

Tokluk sağlayacak dengeli 5 günlük Ramazan menüsü

Sevgililer Günü menüsü: Sevgililer Günü için 9 yemek önerisi
